Oprema in orodje za avtomehanike

Oprema in orodje za avtomehanike

Košarica
Košarica:
0,00 € (0)
Košarica
0

Košarica je prazna

ADAS sistem za kalibracijo asistenčnih sistemov

Priporočamo
DIGITAL ADAS CAMERA - RADAR MOT

DIGITAL ADAS CAMERA - RADAR MOT

Proizvajalec: BrainBee MAHLE

DIGITAL ADAS CAMERA - RADAR podjetja BrainBee MAHLE je diagnostična naprava za kalibracijo asistenčnih sistemov, vključujoč radarje. Pri tem breztarčnem patentiranem sistemu ni potrebe po fizičnih tarčah, ker se le-te projecirajo na FULL HD 4K 65" monitorju, kateri zagotavlja izjemno natančnost pri kakršnih koli svetlobnih pogojih. WIFI povezava zagotavlja, da je sistem vedno posodobljen in ustrezne tarče vedno na razpalgo. Vse operacije lahko izvaja samo en operater, tarč za nova vozila ni potrebno posebej naročevat, ampak so zahvaljujoč Wifi povezljivosti vedno na razpolago. Ker sistem prilagodi izris tarže glede na pozicijo vozila, je celoten postopek kalibracije hitrejši kot pri konkurenci - manj kot 5min. V celoti izdelano v Italiji.

Preberite več

DIGITAL ADAS  sistem za kalibracijo asistenčnih sistemov je univerzalen in revolucionarni sistem podjetja BrainBee - MAHLE, razvit z enim samim ciljem... da uporabniku na hiter in nadvse preprost način omogoča natančne kalibriranje v osnovi zapletenih asistenčnih sistemov. Zaradi enostavnosti uporabe je sistem dostopen vsem delavnicam

 

GLAVNE ZNAČILNOSTI DIGITAL ADAS:

+ ENOSTAVNA UPORABA => celoten postopek lahko izvede en sam delavec
+ WIFI POVEZLJIVOST => omogoča takojšen dostop do digitalnih tarč ter ažurirane napotke za delo
+ PROSTORSKA UČINKOVITOST => za namestitev in delovanje potrebujete malo prostora v primerjavi s konkurenčnimi produkti (cca 15m2 vs 25m2)
+ DIGITALNE TARČE => dostopne v vsakem trenutku, hkrati odpade potreba po hranjenju fizičnih tarč
+ SUPER HITRA => postopek kalibracije je opravljen v manj kot 5 minutah
+ SAMOPRILAGODITVENI SISTEM => prilagodi prikazano virtualno tarčo glede na pozicijo vozila.
+ 4K ZASLON visoke ločljivosti omogoča zelo natančen izris digitalnih tarč v vseh pozicijah in svetlobnih pogojih.

 

ZAKAJ IZBRATI BrainBee MAHLE DIGITAL ADAS

BREZTARČNA TEHNOLOGIJA
je bistvo patentirane tehnologije podjetja. Za razliko od konkurenčnih sistemov, kjer so potrebne fizične tarče, se pri breztarčni tehnologiji tarče projicirajo na 4K zaslon

ENOSTAVNOST UPORABE
postopek dela je tako enostaven, da ne boste tratili dragocenega časa s šolanjem oz učenjem na opremi. Sistemski vodič vas vodi korak po koraku skozi celoten postopek kalibracije.

POPOLNOMA AVTOMATSKI
Celotna konzola z ekranom je motorizirana in po višini avtomatsko nastavljiva s pomočjo kontrolne enote. Prav tako so vsi premiki tarče avtomatski in virtualni. Vozila tako ne premikate, kar poenostavi in pohiti postopek kalibracije.

AVTOMATSKA PRILAGODLJIVOST
Izjemna natančnost je zagotovljena s samoprilagodljivim sistemom, ki omogoča programski opremi, da oceni različne razmere (svetloba, ravnost tal, razdalja do vozila, pozicija vozila) in tako ustrezno prilagodi prikazano tarčo na ekranu.

UNIVERZALNA POKRITOST
Zagotovljena visoka pokritost vozil. Baza podatkov se ažurno in nenehno posodablja, da so uporabniku zagotovljeni ustrezni podatki takrat, ko jih potrebuje

 

DIGITAL ADAS si je zaradi inovativnega pristopa h kalibraciji asistenčnih sistemov vozil prislužil že številne nagrade in priznanja, med drugim tudi zlato priznanje na sejmu Equip Auto 2019 v Parizu. Izmed 159 produktov, ki so se potegovali za to nagrado, je bil prav produkt DIGITAL ADAS podjetja BrainBee Mahle izbran kot najbolj inovativni produkt za kalibracijo asistenčnih sistemov.

Dimenzija: 2700 x 1500 x 1800 mm

Teža: 75 kg

Zaslon: 65" monitor resolucije 4K

Sistem: integriran računalnik z Windows 10 operacijskim sistemom

 

Prijavite se na naše e-novice

Prijavite se na e-pošto, da boste pravočasno obveščeni o najnovejših trendih, novih prihodih in ekskluzivnih ponudbah.

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje KOOP Trgovina d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali izbris podatkov je možno prek e-maila info@koop.si

Potrebujete pomoč pri naročilu?

Kontaktirajte nas preko telefona ali pa izpolnite kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

Copyright © 2019 - 2024 KOOP Trgovina d.o.o., Vse pravice pridržane.