Oprema in orodje za avtomehanike

Oprema in orodje za avtomehanike

Košarica
Košarica:
0,00 € (0)
Košarica
0

Košarica je prazna

O nas

 

Odgovorni smo do okolja

V KOOP TRGOVINI smo skrbni in odgovorni do okolja, zato smo pri izbiri vseh prodajnih programov vedno pozorni tudi na ekološki vidik. Odločamo se za proizvajalce, ki izbirajo ekološko primerne materiale in proizvajajo na okolju prijazen način. Strankam na vseh področjih zagotavljamo najsodobnejše ter okolju in človeku prijazne rešitve.

Sledimo novostim in se izobražujemo

Vlaganje v nova znanja in sledenje novostim nam je ključnega pomena, saj se zavedamo, da lahko odlično svetujemo in ponudimo najboljše samo, če sledimo trendom in najsodobnejšim rešitvam. Na podlagi novo pridobljenih znanj osvežujemo in dopolnjujemo tudi naš prodajni program.

Že več kot 25 let puščamo sledi

Že od leta 1990 nudimo svojim kupcem najboljše rešitve, ki so prilagojene za potrebe vsakega posameznika. Ponosni smo, da že več kot 25 let svojim kupcem ponujamo najboljše. Naše korektno in kakovostno poslovanje že vrsto let zapored dokazujemo s certifikatom zlate odličnosti AAA in certifikatom poslovne odličnosti Excellent SME Slovenija.

Smo in želimo ostati podjetje, ki mu stranke po vsej Sloveniji zaupajo zaradi strokovne usluge in kakovosti, tehnološke dovršenosti izdelkov ter široke ponudbe inovativnih in renomiranih izdelkov svetovno znanih proizvajalcev, kot tudi visokokakovostnih lastnih blagovnih znamk.

Zakaj sodelovati s KOOP TRGOVINO?

NUDIMO TEHNIČNO PODPORO

Z našimi strankami – z vami – smo v dnevnem kontaktu. Če in ko nas potrebujete, vam nudimo individualno svetovanje in možnost preizkušanja opreme v vaših prostorih. Prilagajamo se vašim potrebam in iščemo za vas najbolj optimalne rešitve.

ZAGOTAVLJAMO LOGISTIČNO PODPORO

Imamo veliko in dobro založeno skladišče, kar nam omogoča, da vam naročeno dobavljamo hitro in ažurno.

PRILAGAJAMO SE VAŠIM POTREBAM

Tudi kadar sami niste popolnoma prepričani, ali ste izbrali najboljšo rešitev za svoje potrebe, vam naši komercialisti znajo svetovati. Našim strankam velikokrat z manjšimi spremembami v naročilu prihranimo denar in pomagamo izbrati opremo, ki je za njihove potrebe najustreznejša.

SMO KONKURENČNI

Zavedamo se, da je ob široki izbiri pomembna tudi cena. Vedno iščemo le najboljše za vas, po najboljši ceni.

 

Prijavite se na naše e-novice

Prijavite se na e-pošto, da boste pravočasno obveščeni o najnovejših trendih, novih prihodih in ekskluzivnih ponudbah.

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje KOOP Trgovina d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali izbris podatkov je možno prek e-maila info@koop.si

Potrebujete pomoč pri naročilu?

Kontaktirajte nas preko telefona ali pa izpolnite kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

Copyright © 2019 - 2024 KOOP Trgovina d.o.o., Vse pravice pridržane.