Oprema in orodje za avtomehanike

Oprema in orodje za avtomehanike

Košarica
Košarica:
0,00 € (0)
Košarica
0

Košarica je prazna

Stružnice zavornih diskov

POLAVTOMATSKA STRUŽNICA ZAV DISKOV DA8700

Proizvajalec: MAD

MAD DA8700 je polavtomatska, univerzalna stružnica zavornih diskov za cca 95 % vseh osebnih, terenskih in lahkih dostavnih vozil (s standardnim kompletom). Glavna prednost stružnice je v tem, da zavornega diska ni potrebno demontirati iz vozila.

Stružnica zavornih diskov MAD sodi med vrsto opreme, s katero boste izboljšali vaše delo na zavornih diskih in povečali zadovoljstvo strank, oprema ima pridobljeno homologacijo od številnih evropskih in japonskih proizvajalcev vozil. Po natančnosti, hitrosti namestitve na vozilo, hitrosti izvajanja operacije brušenja in po tehničnem konceptu na sploh sodijo v sam vrh tovrstnih produktov.

Preberite več

Kaj se dogaja na zavornem kolutu? 

Vsa moderna vozila so opremljena z zavornimi koluti, večinoma spredaj in zadaj, celo tovornjaki. Na vsakem zavornem kolutu se pojavljata rja in deformacije kot posledica občutljivosti materiala, iz katerega je izdelan, to je litega železa. Vplivi, kot so sol, temperatura, vlaga, trenje in kemikalije pospešujejo obrabo, površina in oblika zavornih kolutov se spremeni, s tem pa se učinkovitost zavor začne zmanjšati, naraščajo vibracije in hrup pri zaviranju. Varnost postaja problem.

 

Kako s strojem MAD odpravimo probleme? 

Z enostavnim in zelo natančnim struženjem površin kolutov na obeh straneh hkrati. Za to uporablja dva ostra noža, ki stružita z natančnostjo nekaj mikronov. V petih minutah je kolut kot nov, včasih celo boljši. Hitro, enostavno in natančno. 

 

Ali ni bolje zavorne kolute enostavno zamenjati? 

Novi koluti so dragi, zamenjava pa zamudna. Prav tako ni nujno, da z menjavo zavornega koluta odpravimo težavo tresenja pedala oz se lahko kmalu težava zopet pojavi. S struženjem zavornega koluta pa je površino ali obliko le-tega možno ponovno poravnati, s tem prihranimo na času in denarju ter zagotovimo zadovoljstvo stranke. Določene blagovne znamke vozil imajo predpis, da se zavorni kolut postruži ob vsaki menjavi zavornih ploščic, saj je le na ta način zagotovljeno 100% naleganje zavorne ploščice na zavorni kolut.

 

Zakaj je naprava MAD tako edinstvena? 

Kolut med struženjem ostane na vozilu. Odstranite samo čeljusti kolutne zavore in s pomočjo univerzalnega nosilca namestite stružno glavo. Na pesto privijačite pogonski klin, na katerega prislonite pogonsko enoto in že lahko pričnete s struženjem. Za to niso potrebne posebne spretnosti. Hitro, enostavno in učinkovito.

 

ZAKAJ STRUŽNICA ZAVORNIH DISKOV MAD

+ Dodaten zaslužek 

+ Razširitev visoko kvalitetne (specialne) ponudbe servisiranja v vaših delavnicah 

+ Sposobnost popravljanja in vzdrževanja zavor vseh proizvajalcev in vseh modelov 

+ Prihranek na času

+ Doseganje najvišje kakovosti servisiranja in jamstva

+ Enostavna uporaba opreme, ni potrebno posebno šolanje 

+ Zmanjša vašo zalogo zavornih kolutov 

+ Garantirano zadovoljstvo strank, kompletna storitev na enem mestu.

 

Prijavite se na naše e-novice

Prijavite se na e-pošto, da boste pravočasno obveščeni o najnovejših trendih, novih prihodih in ekskluzivnih ponudbah.

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje KOOP Trgovina d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali izbris podatkov je možno prek e-maila info@koop.si

Potrebujete pomoč pri naročilu?

Kontaktirajte nas preko telefona ali pa izpolnite kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

Copyright © 2019 - 2024 KOOP Trgovina d.o.o., Vse pravice pridržane.