Oprema in orodje za avtomehanike

Oprema in orodje za avtomehanike

Košarica
Košarica:
0,00 € (0)
Košarica
0

Košarica je prazna

Pojačitve vzmetenja

MAD ZRAČNO VZMETENJE

Proizvajalec: MAD

Zračno vzmetenje MAD zagotavlja udobno in varno vožno kljub visoki obremenjenosti vašega vozila. Dobavljivi za lahka dostavna vozila, terenska vozila in nekatera osebna vozila. Za montažo ne potrebujete homologacije, pontažo pa lahko izvede vaš "osebni" serviser. Z zračnimi mehovi boste tako kljub maksimalni obremenitvi vašega vozila ohranili udobje in varnost na cesti.

Preberite več

Edinstvena prednost zračnega vzmetenja MAD je, da lahko prilagajate višino in trdoto vzmetenja glede na obremenjenost vozila. Z zračnimi mehovi boste tako kljub maksimalni obremenitvi vašega vozila ohranili udobje in varnost na cesti. 

Ali ste vedili, da se z večanjem obremenjenosti vozila vozne lastnosti le-tega eksponentno zmanjšujejo? Opletanje vozila se povečuje, stik prednjih koles s podlago pa se zmanjšuje. Vse to vpliva na slabše krmiljenje vozilain manjšo varnost, vozilo pa se obrablja - predvsem amortizerji in podvozje. Temu se lahko izognete z zračnimi mehovi MAD.

Če se odločite tudi za montažo namenskega kompresorja, boste imeli na vozilu popolnoma avtonomen sistem in boste lahko v vsakem trenutku prilagodili trdoto in višino vzmetenja. Stabilnost vozila na vozišču bo tako tudi ob polni obremenitvi vozila na visoki ravni, zaviranje bo varno, komfort bo nespremenjeno pri polno obremenjenem ali praznem vozilu.

POMEMBNA PREDNOST zračnega vzmetenja MAD: montaža ne zahteva homologacije, saj se izvede brez kakršnih koli posegov v podvozje oz obstoječe vzmetenja (brez vrtanja, varjenja,..). Zračno vzmetenje MAD je dobavljivo za nekatera osebna in terenska vozila ter večino lahkoh dostavnih vozil. Izdelano na Nizoemskem ter v skladu z DIN ISO in TÜV certifikatom.

Z MAD zračnimi mehovi boste zagotovili: 

+ večje udobje pri obremenjenem vozilu;

+ manjše opletanje vozila;

+ večjo stabilnost vozila in izboljšali vozne lastnosti;

+ preprečili povešanje zadnjega dela vozila pri večjih obremenitva; 

+ krajšo zavorno pot; 

+ manjšo obrabo pnevmatik in podaljšali življenjsko dobo obstoječemu vzmetenju

 

VRSTE ZRAČIH MEHOV

1 – Rdeči zračni meh.
Osnovni sistem, ki je nameščen v notranjosti vzmeti in nudi dodatno oporo originalni vzmeti. Priedvideni večinoma za osebna vozila

2 – Črni zračni meh.
Montira se v večini primerov poleg originalne vzmeti in zagotavlja dodatno oporo originalni vzmeti. Predvideni večinoma za večja osevna vozila in manjše kombije

3 – Dvokomorni zračni meh
Ti izredno trpežni zračni mehovi so predvideni prvenstveno za večje kombije in bivalnike, omogočajo popolno kontrolo nad trdoto in višino vzmetenja, tako omogočajo maksimalen komfort ne glede na obremenjenost.

     
     
     
     
     
     

 

Prijavite se na naše e-novice

Prijavite se na e-pošto, da boste pravočasno obveščeni o najnovejših trendih, novih prihodih in ekskluzivnih ponudbah.

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje KOOP Trgovina d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali izbris podatkov je možno prek e-maila info@koop.si

Potrebujete pomoč pri naročilu?

Kontaktirajte nas preko telefona ali pa izpolnite kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

Copyright © 2019 - 2023 KOOP Trgovina d.o.o., Vse pravice pridržane.