Oprema in orodje za avtomehanike

Oprema in orodje za avtomehanike

Košarica
Košarica:
0,00 € (0)
Košarica
0

Košarica je prazna

Pojačitve vzmetenja

MAD OJAČITVENO VZMETENJE

Proizvajalec: MAD

S pomočjo ojačitvenih vzmeti MAD boste kljub polni obremenitvi vašega vozila ohranili udobje in predvsem varnost na cesti.

 

Ali ste vedili, da se z večanjem obremenjenosti vozila vozne lastnosti le-tega eksponentno zmanjšujejo? Opletanje vozila se povečuje, stik prednjih koles s podlago pa se zmanjšuje. Vse to vpliva na slabše krmiljenje vozilain manjšo varnost, vozilo pa se obrablja - predvsem amortizerji in podvozje. Temu se lahko izognete z ojačitvenimi vzmetmi MAD.

 

Ob neobremenjenem vozilu ne boste čutili vpliva ojačitvenih vzmeti, večja kot je obremenitev vozila, večji vpliv imajo ojačitvene vzmeti. Stabilnost vozila na vozišču bo tudi ob polni obremenitvi vozila dobra, zaviranje bo varno, ugodje bo nespremenjeno pri polno obremenjenem ali praznem vozilu.

 

POMEMBNA PREDNOST ojačitevenih vzmeti MAD: montaža ne zahteva homologacije, saj se izvede brez kakršnih koli posegov v podvozje oz obstoječe vzmetenja (brez vrtanja, varjenja,..). Ojačitvene vzmeti MAD so dobavljive za veliko večino osebnih, lahkoh dostavnih in tudi terenskih vozil. Izdelano na Nizoemskem ter v skladu z DIN ISO in TÜV certifikatom.

Preberite več

Bodisi pri osebni ali pa pri poslovni uporabi pogosto pridete v situacijo, ko obremenite vaše vozilo do skrajnosti. Ko greste recimo na počitnice z vso družino in vso prtljago, ali kadar vlečete počitniško prikolico oz plovilo. V takšnih primerih obstoječe vzmetenje na vašem vozilu potrebuje pomoč. Še toliko bolj pa se ta potreba pokaže pri uporabi dostavnih vozil, s katerimi dnevno prevažate tovore na zgornji meji dovoljene nosilnosti vozila. 

 

Z vgradnjo MAD ojačitvenih vzmeti boste odpravili vse negativne učinke osno obremenjenega vozila, ki so sledeči: 

+ Zadnji del vozila se povesi; 

+ Na prednjih kolesih se močno zmanjša stik z voziščem; 

+ Vzdrževanje smeri vožnje je zelo oteženo; 

+ Zavorna pot se podaljša; 

+ Zadnje vzmeti v vožnji udarjajo skupaj, vozilo zlahka podrsa po izboklinah ali celo nasede; 

+ Pri vleki tovorne ali kakšne druge prikolice pride do neprijetnega opletanja.

 

Prijavite se na naše e-novice

Prijavite se na e-pošto, da boste pravočasno obveščeni o najnovejših trendih, novih prihodih in ekskluzivnih ponudbah.

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje KOOP Trgovina d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali izbris podatkov je možno prek e-maila info@koop.si

Potrebujete pomoč pri naročilu?

Kontaktirajte nas preko telefona ali pa izpolnite kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

Copyright © 2019 - 2023 KOOP Trgovina d.o.o., Vse pravice pridržane.