Oprema in orodje za avtomehanike

Oprema in orodje za avtomehanike

Košarica
Košarica:
0,00 € (0)
Košarica
0

Košarica je prazna

Indukcijski grelci

INDUKCIJSKI GRELEC DRAGON 300 3,9KW EVOLUTION

Proizvajalec: Teknel

Indukcijska naprava za pogrevanje kovin kot tudi aluminija! Moč 3,9kW, 10 stopenj moči, vodno hlajenje, v celoti izdelano v italiji. Indukcijska naprava ima priklop za dodatne induktorje za odstranjevanje avto stekel, nalepk, oznak, letvic, in nastavek za popravilo udrtin. Nastavki so kot opcijski dodatek.

 

Indukcijski grelec DRAGON 300 EVOLUTION z maksimalno močjo 3,9kW omogoča kontrolirano brezplamensko segrevanje tako železnih kot tudi aluminijastih površin. S to napravo se lahko za vedno poslovite od uporabe plamena v vaši delavnici, kar vam omogoča, da pogrevate tudi področja v neposredni bližini delov, ki so občutljivi na toploto. Opremljen s posebnim transformatorjem, ki operaterju zagotavlja popolno varnost tudi v najbolj neugodnih razmerah, kar zagotavlja maksimalno učinkovitost in zanesljivost.

DRAGON 300 EVOLUTION ima priklop za dodatne induktorje za odstranjevanje avto stekel, nalepk, oznak, letvic in nastavek za popravilo udrtin, ki so nepogrešljiv pripomoček v avtokleparski delavnici.V celoti izdelano v Italiji.

Preberite več

Max moč: 3,9 kW (10 stopenj moči)

Max tok: 16A

Napetost: 230V

Hlajenje: Vodno

Teža: 39 kg

Opcije: Različni induktorji

Prijavite se na naše e-novice

Prijavite se na e-pošto, da boste pravočasno obveščeni o najnovejših trendih, novih prihodih in ekskluzivnih ponudbah.

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje KOOP Trgovina d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali izbris podatkov je možno prek e-maila info@koop.si

Potrebujete pomoč pri naročilu?

Kontaktirajte nas preko telefona ali pa izpolnite kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

Copyright © 2019 - 2023 KOOP Trgovina d.o.o., Vse pravice pridržane.