Oprema in orodje za avtomehanike

Oprema in orodje za avtomehanike

Košarica
Košarica:
0,00 € (0)
Košarica
0

Košarica je prazna

ADAS sistem za kalibracijo asistenčnih sistemov

Aktualno
DIGITAL ADAS 2.0

DIGITAL ADAS 2.0

Proizvajalec: BrainBee MAHLE

DIGITAL ADAS 2.0 podjetja BrainBee MAHLE je najnovejši model diagnostične naprave za kalibracijo asistenčnih sistemov, vključujoč radarje. Pri tem breztarčnem patentiranem sistemu ni potrebe po fizičnih tarčah, ker se le-te projecirajo na FULL HD 4K 65" monitorju, kateri zagotavlja izjemno natančnost pri kakršnih koli svetlobnih pogojih. Najpomembnejša funkcija pri BrainBee ADAS 2.0 sistemu pa je patentirana KeyStone tehnologija, ki omogoča, da je tarča za umerjanje popolnoma poravnana z avtomobilom brez, da je vozilo naravnost postavljeno in je posebej pomembna pri vozilih kjer je potrebna dvojna kalibracija na dveh razdaljah, saj v tem primeru ni potrebe po premikanju tarče, ampak se vse projecira preko ekrana. Delo zelo olajša tudi funkcija prepoznavanja vozila z odčitavanjem registerske tablice (brez napak in izgube časa). WIFI povezava zagotavlja, da je sistem vedno posodobljen in ustrezne tarče vedno na razpalgo. Vse operacije lahko izvaja samo en operater brez predhodnega šolanja, saj nas diagnostika vodi skozi postopek korak za korakom. Ker sistem prilagodi izris tarče glede na pozicijo vozila, je celoten postopek kalibracije hitrejši kot pri konkurenci - manj kot 5min. Nadgradnja pri ADAS 2.0 je tudi magnetna letev kjer se preko povezave bluetooth prenesejo točne meritve laserjev in se tako izognemo človeškim napakam pri vpisovanju mer, kot je bilo to pri predhodnih modelih ter omogoča popolnoma samodejne meritve s katerimi je kalibracija zaključena le v nekaj minutah. V celoti izdelano v Italiji.

 

 

Preberite več

DIGITAL ADAS 2.0 sistem za kalibracijo asistenčnih sistemov je najnovejši in najsodobnejši univerzalen sistem podjetja BrainBee - MAHLE, razvit z enim samim ciljem... da uporabniku na hiter in nadvse preprost način omogoča natančne kalibriranje v osnovi zapletenih asistenčnih sistemov. Zaradi enostavnosti uporabe je sistem dostopen vsem delavnicam, kalibracije pa brez predhodnega šolanja lahko opravlja kdorkoli.

 

GLAVNE ZNAČILNOSTI DIGITAL ADAS:

+ ENOSTAVNA UPORABA => celoten postopek lahko izvede en sam delavec brez predhonega šolanja
+ KEYSTONE TEHNOLOGIJA => najpomembnejša in patentirana funkcija omogoča dvojne kalibracije brez premikanja tarče oz. ekrana
+ WIFI POVEZLJIVOST => omogoča takojšen dostop do digitalnih tarč ter ažurirane napotke za delo
+ PROSTORSKA UČINKOVITOST => za namestitev in delovanje potrebujete malo prostora - cca 0,5m za in pred vozilom
+ DIGITALNE TARČE => dostopne v vsakem trenutku, brez potrebe po hranjenju fizičnih tarč
+ ULTRA HITER => postopek kalibracije je opravljen v manj kot 5 minutah
+ SAMOPRILAGODITVENI SISTEM => prilagodi prikazano virtualno tarčo glede na pozicijo vozila
+ 4K ZASLON visoke ločljivosti omogoča zelo natančen izris digitalnih tarč v vseh pozicijah in svetlobnih pogojih
+ FUNKCIJA PREPOZNAVANJA REGISTERSKE TABLICE => brez izgube časa, samo z enmi klikom pričnemo delo
+ MAGNETNA LETEV => preko povezave bluetooth se samodejno prenesejo meritve in se tako izognemo človeškim napakam
+ 3D TUTORIALI => na tablici lahko operater predvaja jasne 3D prikaze za kalibracije za vsako znamko avtomobilov

 

ZAKAJ IZBRATI BrainBee MAHLE DIGITAL ADAS

BREZTARČNA TEHNOLOGIJA
je bistvo patentirane tehnologije podjetja. Za razliko od konkurenčnih sistemov, kjer so potrebne fizične tarče, se pri breztarčni tehnologiji tarče projicirajo na 4K zaslon.

KEYSTONE TEHNOLOGIJA
je s strani BrainBee Mahle patentirana tehnologija, ki omogoča, da je tarča za umerjanje popolnoma poravnana z avtomobilom, ne da bi avtomobil premaknili za en sam centimeter. Zahvaljujoč posebni programski opremi je mogoče izredno natančno določiti zorni kot kamere ali radarja. Prav tako operater lahko opravi dvojne kalibracije brez fizičnega premikanja tarče oz. ekrana. Posledično je prostor, ki ga rabimo za postavitev ADAS-a samo cca 0,5m pred in za vozilom. Postopek in tarča bosta pravilno nameščena in prilagojena, da bo kalibracija izvedena na optimalen način in s popolno gotovostjo rezultata.

ENOSTAVNOST UPORABE
postopek dela je tako enostaven, da ne boste tratili dragocenega časa s šolanjem oz učenjem na opremi. Sistemski vodič vas vodi korak po koraku skozi celoten postopek kalibracije.

POPOLNOMA AVTOMATSKI
Celotna konzola z ekranom je motorizirana in po višini avtomatsko nastavljiva s pomočjo kontrolne enote. Prav tako so vsi premiki tarče avtomatski in virtualni. Vozila tako ne premikate, kar poenostavi in pohiti postopek kalibracije.

AVTOMATSKA PRILAGODLJIVOST
Izjemna natančnost je zagotovljena s samoprilagodljivim sistemom, ki omogoča programski opremi, da oceni različne razmere (svetloba, ravnost tal, razdalja do vozila, pozicija vozila) in tako ustrezno prilagodi prikazano tarčo na ekranu.

UNIVERZALNA POKRITOST
Zagotovljena visoka pokritost vozil. Baza podatkov se ažurno in nenehno posodablja, da so uporabniku zagotovljeni ustrezni podatki takrat, ko jih potrebuje.

3D TUTORIALI
Vsak proizvajalec zahteva svoje posebne postopke kalibracije, ki ji mora operater izvesti. Zato so naloženi jasni 3D prikazi kalibracij za vse znamke vozil, kjer operater vidi vse korake postopka.

 

DIGITAL ADAS si je zaradi inovativnega pristopa h kalibraciji asistenčnih sistemov vozil prislužil že številne nagrade in priznanja, med drugim tudi zlato priznanje na sejmu Equip Auto 2019 v Parizu. Izmed 159 produktov, ki so se potegovali za to nagrado, je bil prav produkt DIGITAL ADAS podjetja BrainBee Mahle izbran kot najbolj inovativni produkt za kalibracijo asistenčnih sistemov.

Dimenzija: 3000 x 1500 x 1800 mm

Teža: 75 kg

Zaslon: 65" monitor resolucije 4K

Sistem: integriran računalnik z Windows 10 operacijskim sistemom

 

Prijavite se na naše e-novice

Prijavite se na e-pošto, da boste pravočasno obveščeni o najnovejših trendih, novih prihodih in ekskluzivnih ponudbah.

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje KOOP Trgovina d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali izbris podatkov je možno prek e-maila info@koop.si

Potrebujete pomoč pri naročilu?

Kontaktirajte nas preko telefona ali pa izpolnite kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

Copyright © 2019 - 2024 KOOP Trgovina d.o.o., Vse pravice pridržane.