Oprema in orodje za avtomehanike

Oprema in orodje za avtomehanike

Košarica
Košarica:
0,00 € (0)
Košarica
0

Košarica je prazna

Marina program

KÖRAPOP 954 – specialno lepilo za stekla v navtiki

Körapop 954 Marine je enokomponentna, elastična lepilno-tesnilna masa na bazi MS-polimera. Namenjena zunanji uporabi v navtiki in proizvodnji plovil.

Preberite več

Močno in elastično lepilo, UV obstojno, zato primerno tudi za lepljenje in fugiranje spoja med steklom in gelcoatom. Za lepljenje stekla priporočamo uporabo črnega primerja HG17 (premaže se rob stekla, kjer se bo lepilo, ne pozabiti premazati tudi bočni rob), še boljša izbira pa je steklo z že printanim črnim robom. Lepilo je primerno gosto, tiksotropično, ne polzi iz vertikalnih pozicij, ter izredno dobro drži steklo. Primerno je zato tudi za velika stekla. Za razmerje med debelino spoja in širino fuge med steklom in konstrukcijo barke se obrnite na našo tehnično podporo.

Osnova: Enokomponentni MS Polimer se utrjuje z zračno vlago.
Barva: Bela, črna
Specifi čnateža: 1,41 g/cm3
Viskoznost: Pastasta, počasno posedanje
Suha na dotik: 10 minut
Utrjevanje po 24 urah: 3 mm (prvi dan pri 23 °C in 50 % vlagi)
Trdota °ShA: 58
Raztezek do pretrganja: 380 %
Natezna trdnost: 3,2 N/mm2
Modul elastičnosti pri 100 %: 22 N/mm
Značilnosti: Elastična, dobro odporna na vlago, vremenske vplive in temperature od -40 °C do +90 °C (kratkotrajno vse do +120 °C). Lahko se prebarva mokro na mokro, brez izocianatov in silikonov. Pred uporabo preverite oprijem na različnih plastikah ali barvah.
Temperatura pri nanašanju: +5 °C do +30 °C
Priprava površine: Površine morajo biti čiste, suhe in razmaščene. Oprijem in kompatibilnost pred uporabo preverite pri različnih plastikah ali barvah. Körapop 954 Marine se lahko uporablja na večini materialov brez uporabe primerjev. Potrebni so predhodni preizkusi. Za spoje, ki so/bodo izpostavljeni UV in visoki vlagi, priporočamo predhodno čiščenje površin z Körasolv WL in nanos primerja Körabond HG81.
Utrjevanje: Površine morajo biti čiste, suhe in razmaščene. Oprijem in kompatibilnost pred uporabo preverite pri različnih plastikah ali barvah. Körapop 954 Marine se lahko uporablja na večini materialov brez uporabe primerjev. Potrebni so predhodni preizkusi. Za spoje, ki so/bodo izpostavljeni UV in visoki vlagi, priporočamo predhodno čiščenje površin z Körasolv WL in nanos primerja Körabond HG81.
Skladiščenje: Ne skladiščiti pod +5 °C ali nad +25 °C. Masa, v originalno zaprti embalaži, je uporabna do 12 mesecev.
Čiščenje: Za čiščenje sveže mase uporabite čistilo Körasolv PU takoj po končani uporabi. Utrjena masa je odstranljiva le mehansko.
Pakiranje: 310 ml kartuša, 600 ml črevo

Prijavite se na naše e-novice

Prijavite se na e-pošto, da boste pravočasno obveščeni o najnovejših trendih, novih prihodih in ekskluzivnih ponudbah.

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje KOOP Trgovina d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali izbris podatkov je možno prek e-maila info@koop.si

Potrebujete pomoč pri naročilu?

Kontaktirajte nas preko telefona ali pa izpolnite kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

Copyright © 2019 - 2023 KOOP Trgovina d.o.o., Vse pravice pridržane.